Hippe luiertas van BAERE Amsterdam. Handgemaakt, waterdicht van binnen en met veel handige vakjes. Ideaal om onbezorgd met jouw baby op pad te gaan. Past tevens over elke kinderwagen en is perfect om cadeau te geven op een babyshower!

Checklist: wat neem je mee in je luiertas?

We kunnen het iedereen aanraden: geniet en ga lekker op avontuur met je baby! En ja, het kan soms best even een opgave zijn om de deur uit te gaan. Met deze checklist helpen we jou om georganiseerd én onbezorgd de deur uit te gaan. Zo kun jij je volledig focussen op de quality time met je kleintje(s), wetende dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

 

Hippe luiertas van BAERE Amsterdam. Handgemaakt, waterdicht van binnen en met veel handige vakjes. Ideaal om onbezorgd met jouw baby op pad te gaan. Past tevens over elke kinderwagen en is perfect om cadeau te geven op een babyshower!

 

Obviously: luiers

Tenzij je baby zindelijk geboren is, zijn luiers echt een must wanneer je op pad gaat met je baby. Zorg er daarom altijd voor dat er standaard in je luiertas -jawel- luiers zitten! Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Altijd praktisch: billendoekjes

Ook altijd standaard mee in je luiertas: een pak billendoekjes. En niet alleen voor de billetjes; maar ook voor snotneusjes, vieze handen, of noem het maar op!

Bijna op? Stop meteen een nieuwe in je tas. Mócht je een keer met haast de deur uit moeten vliegen, dan ben je in ieder geval gecovered voor de grootste babyzaken

Multifunctioneel: hydrofiele doek

Hydrofiele doeken zijn een must-have voor elke ouder, nog voordat de baby geboren is. Ze zijn multifunctioneel en dus onmisbaar in je luiertas. Handig voor als er wat melk wordt teruggegeven, om iets schoon te maken, om iets warm te houden of te bedekken, etc. 

Fles en melkpoeder

Als je flesvoeding geeft, vergeet dan niet om de fles en het meeneembakje met melkpoeder (de welbekende melktoren) mee te nemen. Een thermoskan met warm water is ook handig, zo ben je niet afhankelijk van de plek waar je naartoe gaat. Met onze waterdichte luiertassen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over een lekkend flesje. Geef je borstvoeding? Dan hoeft dat natuurlijk allemaal niet, maar dan komt waarschijnlijk die hydrofiele doek weer van pas! Geen fles meer? Vergeet dan niet om een anti-lek bekertje met water mee te nemen. 

Eten

Als je baby zes maanden of ouder is, kan het zo maar zijn dat je onderweg al wat van vast voedsel wilt geven. Afhankelijk van hoe oud je baby is en welk tijdstip je de deur uit gaat, maar check even wat je als voeding mee wilt nemen. Nobody wants a "hangry" baby. 

Onmisbaar: speen

Zeker bij pasgeboren baby's is er nog een zuigreflex, waardoor een speen heerlijk is om mee te nemen. Kan in een bewaardoosje in de luiertas, maar kan natuurlijk ook aan een speenkoordje! Vergeet 'm in ieder geval niet. Vaker wel dan niet een lifesaver.

Extra kleding

Van spuitluiers tot knoeipartijen met voeding, een extra setje babykleding in je luiertas is een slim idee. 

Crème of zalfjes

Nog even over die spuitluier... daar kunnen ook rode billetjes door ontstaan. Of überhaupt: luieruitslag. Je hebt het liever niet, maar het gebeurt... Altijd fijn om wat zalfjes en/of een crème mee te nemen die past bij wat jouw baby nodig heeft. En als de zon schijnt, is een tube zonnebrand geen overbodige luxe. Ook al ligt je baby in de schaduw. 

Vermaak onderweg

Een knuffel of favoriet speeltje van je baby mag niet ontbreken in je luiertas. En wat extra speelgoed zoals knisperboekjes of rammelaars zorgen voor extra vermaak tijdens jouw koffiedate. 

Vergeet jezelf niet

Nee ook niet als -fysiek- persoon, maar ook niet met wat jíj allemaal nodig hebt onderweg. Sleutels, portomonee, telefoon etc etc. 

Last but not least: onze luiertassen zijn zo ontworpen zodat jij georganiseerd en zorgeloos op pad kan gaan. Onze tip is: gebruik altijd hetzelfde vakje voor wat jij nodig hebt onderweg. Zo kan je - voordat je de deur uit gaat- in een oogopslag zien wat er nog ontbreekt. 

 Met deze checklist ben je klaar voor elk avontuur met je baby. 

Geniet!

 

Terug naar blog