About

BAERE Amsterdam wil meer zijn dan alleen een merk; BAERE wil een positieve mindset bevorderen.
De unieke en kleurrijke luiertassen dragen bij aan een vrolijke en optimistische kijk op het ouderschap en zijn zo georganiseerd en ontworpen om jou te helpen zonder zorgen de deur uit te gaan. Zo kun je je volledig focussen op quality time met je kleintje(s), wetende dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.
 

Ontzorgen

BAERE Amsterdam gelooft dat stijlvol en praktisch perfect samen kunnen gaan. De luiertassen zijn ontworpen met zorgvuldig overwogen vakken en compartimenten, zodat je al je babybenodigdheden georganiseerd kunt meenemen. De 6 insteekvakken en grote vak met rits zijn van waterdichte stof zodat je je nooit zorgen hoeft te maken om een lekkend flesje of natte kleren. 
Of het nu gaat om flessen, luiers, kleding of speelgoed, de tassen bieden voldoende ruimte en zijn toch stijlvol en elegant.
Met aandacht voor detail en een eigentijds ontwerp, zorgen de tassen van BAERE ervoor dat je als ouder met vertrouwen, onbezorgd en in stijl de deur uit kunt gaan.
 

Kwaliteit & Authenticiteit

Bij BAERE draait alles om kwaliteit en authenticiteit. De luiertassen zijn met liefde met de hand gemaakt en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Altijd op zoek naar unieke prints en stoffen van de beste kwaliteit. Elk detail wordt met precisie afgewerkt. 
Bij BAERE ben je verzekerd van een tas die niet alleen mooi en stijlvol is, maar ook functioneel en zo duurzaam mogelijk. 
 

Planet friendly

BAERE wil graag bijdragen aan een betere toekomst voor onze kinderen.
Daarin is slow fashion een onderdeel en is de creatie van tassen daarom van de beste materialen die tijdloos zijn en seizoen overstijgend. Gemaakt met liefde, aandacht en vakmanschap. BAERE omarmt hierin een langer productieproces om haar footprint te minimaliseren en maakt de zorgvuldige keuze voor ateliers exclusief binnen Europa. BAERE zal altijd oog hebben om verder te verduurzamen in de toekomst. 
 
En waar de naam vandaan komt? Het zijn de initialen van het eerste kleintje en de tassen zijn in 2021 ontworpen in Amsterdam :)

 Founder BAERE Amsterdam. De perfecte luiertas. Voor meer dan alleen luiers.

BAERE AMSTERDAM. De perfecte luiertas. Voor meer dan alleen luiers. Sfeerfoto luiertas kraanvogel